Programul de compensare CO2

Acasa / Programul de compensare CO2

In curand vei putea sa-ti calculezi amprenta de CO2!

Cunoscand amprenta ta anuala de CO2, vei fi constient de cantitatea de emisii pe care tu le elibereze in atmosfera, astfel vei putea sa o reduci sau sa o compensezi.

Problema gazelor cu efect de sera e tot mai mult prezenta pe agenda multor tari din intreaga lume, in mod special in tarile europene. Impactul negativ datorat cresterii emisiilor acestor gaze si a schimbarilor climaterice din ultimul timp, a determinat o dezbatere larga care sta in atentia guvernelor, opiniei publice si a companiilor private, care incerca sa isi stranga eforturile in scopul diminuarii cauzelor care au determinat aceste schimbari.

Dioxidul de carbon (CO2) este cel mai predominant gaz cu efect de sera, care provine in mod special de la arderea carburantilor fosili. Schimarile climaterice din ultimii ani, au fost determinante in cautarea de solutii pentru reducerea emisiilor de dioxid de carbon(CO2). Ca raspuns, s-a dezvoltat miscarea ecologista care promoveaza folosirea energiei verzi si realizarea de impaduriri cu scopul inmagazinarii de CO2.

Atat persoanele fizice, cat si firmele sunt chemate sa actioneze si sa contribuie in mod responsabil la reducerea si inmagazinarea de CO2.

Iti doresti sa ajuti? Doneaza!

Prin plantarea de copaci, se obtine inmagazinarea CO2 si se aduce valoare adaugata zonei in care se face plantarea, maximizand beneficiile biodiversitatii, resursele de apa si conservarea solului.

Vrei sa te implici?

Fii Volutar!

Organizatia CLEANWOODCO2 ofera sprijin atat persoanelor fizice, cat si companiilor sa participle la reducerea incalzirii globale si crearea de noi paduri! Daca iti pasa de mediu in care traiesti, iti pasa de viitorul propriilor copii.

Proiectele noastre