Bilant de toamna - 2015

Proiectul de impadurire Laslaul Mic, judetul Mures
Acasa / Bilant de toamna - 2015

Primul nostru proiect de împădurire a intratat în al doilea an – 95% din puieți s-au prins.

Primul nostru proiect de împădurire a intratat în al doilea an și avem primele rezultate legat de puieții care s-au prins. Dacă toamna se numără boboci, noi am numărat puieții care au supraviețuit unei veri destul de secetoase. Echipa de specialiști silvici cu care colaborăm a reușit  facă un control pentru plantația de 3 ha de salcâm, rezultatul a fost mult peste așteptări, 95% din puieți s-au prins. Ne bucură tare mult  auzim asta și ne dorim  puieți  fie tot atât de puternici pentru iarnă ce urmează.

Bilant de toamna - 2015

Ne pregătim de un nou proiect pe un alt teren, în localitatea Suplac, jud. MureșInițial am vrut  demarăm al doilea proiect de împădurire în toamna acestui an, dar nu am reușit datorită terenului care este puțîn denivelat datorită unor lucrări în zona respectivă.

Începând cu primăvară anului 2016 vom începe un nou proiect pe o suprafață de 3 ha. Ne dorim  în acest an  realizăm plantarea efectivă doar cu voluntari. Pregătirile pentru acest proiect au început de pe acum. Al doilea proiect se va numi Proiectul de împădurire Suplac 2016. Vino alături de noi, fie  voluntar, fe  simplu susțînătortot ce trebuie  faci este  dai mai departe informația despre asociația noastră!

Cei care doresc  se implice în acțiunile ce țin de împădurire, ne pot trimite un email pe info@cleanwood.org

Cu drag de verde,
Echipa CLEANWOODCO2

Detalii proiect

Locație
Laslaul Mic, județul Mureș
Împadurire totală anul 2014 și 2015
3ha, 15.000 de puieți

Îți dorești să ajuți? Donează!

Prin plantarea de copaci, se obține înmagazinarea CO2 și se aduce valoare adăugată zonei în care se face plantarea, maximizând beneficiile biodiversității, resursele de apă și conservarea solului.

Vrei să te implici?

Fii Volutar!

Organizația CLEANWOODCO2 oferă sprijin atât persoanelor fizice, cât și companiilor să participle la reducerea încălzirii globale și crearea de noi păduri! Dacă îți pasă de mediu în care trăiești, îți pasă de viitorul propriilor copii.

Vrei să-ți reduci amprenta de CO2?

Fiecare persoană este responsabilă de emisiile de CO2, prin activitățile pe care le face zilnic: condusul mașinii, zbor cu avionul, utilizarea aragazului, orice activitate care implică consum de energie determină o anumită emisie de CO2.

Cele mai noi articole