Etapa 1 - Impadurire toamna 2014

Proiectul de impadurire Laslaul Mic, judetul Mures
Acasa / Etapa 1 - Impadurire toamna 2014

Primul nostru proiectul de împădurire se va desfășura pe o perioada de 4 ani!

După mai bine de un an de căutăriasociată noastră a reușit  găsească un teren în județul Mureș unde poate  demareze un prim proiect de împădurireComună Suplac din jud. Mureș a avut deschiderea  ne acorde acest sprijin, oferind spre folosință un teren de 3 ha, pe care se va plantă puieți de salcâmPrin împădurire vom atinge obiectivul nostru de reducere a gazelor cu efect de seră prin înmagazinarea CO2, mai mult de atâtacțiunea noastră va avea impact în regenerarea ternurilor degradate la nivel local. Considerăm  acest parteneriat este un bun început pentru proiectul nostru de înmagazinare de CO2, dorim  fie un real success și  se deschidă drumul spre alte parteneriate locale de acest fel.

Prima etapăîn toamna 2014 se vor planta 5000 de puieți de salcâm împreună cu specialiști în silvicultură și voluntari. În această prima etapă căutăm voluntari care doresc  fie instruiți în modul corect de plantare. Voluntarii instruiți în această prima etapă, vor fi lideri de echipa în a două etapă și vor instrui la rândul lor alți voluntari. Dacă ești interesat  faci parte din echipa noastră trimite-ne intenția ta pe email: info@cleanwood.org

două etapăîn primavera 2015 se vor plantă încă 10.000 de puieți de salcâm cu specialiști în silvicultură și voluntari.

Pe perioada a celor 4 ani se vor face lucrări de întreținereesențiale pentru instalarea unei păduri.

Vino alături de noi, fie  voluntar, fe  simplu susțînătortot ce trebuie  faci este  dai mai departe informația despre asociația noastră!

În perioada 1.09.14-30.10.14 căutăm voluntari interesați  fie lideri de echipaexperiență acumulată în ONG-uri este apreciată tot mai mult de către firmele angajatoare. Trimite-ne intenția ta pe email: info@cleanwood.org

Hai sa ne implicăm în comunitate!

Hai să fim mai responsabili!

Detalii proiect

Locație
Laslaul Mic, județul Mureș
Împădurire
1ha, 5.000 de puieți

Îți dorești să ajuți? Donează!

Prin plantarea de copaci, se obține înmagazinarea CO2 și se aduce valoare adăugată zonei în care se face plantarea, maximizând beneficiile biodiversității, resursele de apă și conservarea solului.

Vrei să te implici?

Fii Volutar!

Organizația CLEANWOODCO2 oferă sprijin atât persoanelor fizice, cât și companiilor să participle la reducerea încălzirii globale și crearea de noi păduri! Dacă îți pasă de mediu în care trăiești, îți pasă de viitorul propriilor copii.

Vrei să-ți reduci amprenta de CO2?

Fiecare persoană este responsabilă de emisiile de CO2, prin activitățile pe care le face zilnic: condusul mașinii, zbor cu avionul, utilizarea aragazului, orice activitate care implică consum de energie determină o anumită emisie de CO2.

Cele mai noi articole