Prima noastra padure 2019

Proiectul de impadurire Suplac, judetul Mures
Acasa / Prima noastra padure 2019

Suntem tare bucuroși să anunțăm că în 2019 avem prima pădure Cleanwood instalată.

După 3 ani de la plantație, urmate de lucrări de îngrijire și întreținere anuale, am reușit  înființăm o pădure de 3 ha. Pentru realizarea unei păduri nu e suficient doar primul pas, plantarea, ci și următoarele etape. Lucrările de întreținerefără de care puieții nu pot  supraviețuiască și  treacă de faza de puiet. A fost un drum lung de la puieți la pădurefără acești pași mici și consecvenți nu am fi reușit  ajungem la acest rezultat.

Încă de la începutasociația noastră și-a luat angajamentul  fiecare proiect început  fie urmărit pe o perioada minimă de 4 ani. Este important  plantăm puieți care sunt îngrijiți până în momentul în care se transformă în vegetație forestierăÎn toți acești ani, o echipa de specialiști silvici ne-a fost alături de fiecare dată când riscăm  pierdem puieții din cauza vegetației abundente sau diferite alte cauze.

Voluntarii noștri au fost instruiți încă de la început în acest spirit,  plantăm o pădure, nu doar puiețiAcesta este mesajul nostru și dorim  îl menținem viu și în anii ce vor urmăVa invităm în Suplac, jud. Mureș  vizitați prima noastră pădure și va așteptăm  ne susțineți în demararea de noi proiecte de împădurireMulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în acest demers: sponsori, autorități publice, instituții, voluntari și silvicultori fără voi acest proiect nu ar fi fost posibil.

Va așteptăm cu drag  vizitați zona, iar dacă puteți  ne dați o mâna de ajutor, ne puteți contacta, urmând să luăm legatura cu voi în cel mai scurt timp.

Cu drag de verde,
Echipa CLEANWOODCO2

Detalii proiect

Locație
Suplac, județul Mures
Prima pădure Cleanwood
3ha

Îți dorești să ajuți? Donează!

Prin plantarea de copaci, se obține înmagazinarea CO2 și se aduce valoare adăugată zonei în care se face plantarea, maximizând beneficiile biodiversității, resursele de apă și conservarea solului.

Vrei să te implici?

Fii Volutar!

Organizația CLEANWOODCO2 oferă sprijin atât persoanelor fizice, cât și companiilor să participle la reducerea încălzirii globale și crearea de noi păduri! Dacă îți pasă de mediu în care trăiești, îți pasă de viitorul propriilor copii.

Vrei să-ți reduci amprenta de CO2?

Fiecare persoană este responsabilă de emisiile de CO2, prin activitățile pe care le face zilnic: condusul mașinii, zbor cu avionul, utilizarea aragazului, orice activitate care implică consum de energie determină o anumită emisie de CO2.

Cele mai noi articole