Proiecte

Acasa / Proiecte

Plantarea de copaci și realizarea de împaduriri sunt cruciale pentru viață

CLEANWOODCO2  este o organizație care dorește să aducă împreună persoane fizice, firme, autorități locale în scopul de face posibilă plantarea de noi copaci și dezvoltarea de noi păduri, care să permită înmagazinarea de CO2.

În prima parte, CLEANWOODCO2 va lucra împreună cu un grup de specialiști în silvicultură, care vor acorda sprijin practic echipei de voluntari, prin care know how-ul specialiștilor va fi transferat către voluntari.

Îți dorești să ajuți? Donează!

Prin plantarea de copaci, se obține înmagazinarea CO2 și se aduce valoare adăugată zonei în care se face plantarea, maximizând beneficiile biodiversității, resursele de apă și conservarea solului.

Vrei să te implici?

Fii Volutar!

Organizația CLEANWOODCO2 oferă sprijin atât persoanelor fizice, cât și companiilor să participle la reducerea încălzirii globale și crearea de noi păduri! Dacă îți pasă de mediu în care trăiești, îți pasă de viitorul propriilor copii.

Vrei să-ți reduci amprenta de CO2?

Fiecare persoană este responsabilă de emisiile de CO2, prin activitățile pe care le face zilnic: condusul mașinii, zbor cu avionul, utilizarea aragazului, orice activitate care implică consum de energie determină o anumită emisie de CO2.

Cele mai noi articole